tab-slide-bosman-noord-cv-ketels

Cv-ketel installatie en onderhoud in Hoogeveen, Emmen, Zuidwolde e.o.

Bosman Watermanagement Noord is de aangewezen partij voor de installatie en onderhoud van uw cv-ketel. Wij vervangen uw huidige toestel binnen één dag, zodat u snel weer kunt genieten van een aangename omgevings- en watertemperatuur. Onze deskundige installateurs zorgen voor een nette installatie in de omgeving van Hoogeveen, Emmen, Zuidwolde, Meppel en Dedemsvaart.

Advies op maat

Wij komen graag bij u langs en weten naar aanleiding van uw situatie en wensen precies welke cv-ketel geschikt is voor u. Wilt u direct al weten welke toestellen bij u passen? Doe dan de test in onze cv-ketel wijzer. Aan de hand van enkele vragen stelt het systeem de geschikte verwarmingsketels voor.

Excellente installatie

Voor een optimale en veilige werking van uw nieuwe cv-ketel is een deskundige installatie essentieel. Onze installateurs beschikken over de juiste vakdiploma's en jarenlange ervaring, waardoor u kunt uitgaan van een perfecte montage.

Cv-ketel onderhoud

Voor het behoud van uw cv-installatie raden wij aan deze jaarlijks te laten onderhouden. U bent dan verzekerd van een energiezuinige en veilige werking en lange levensduur. Maak gerust een afspraak met onze installateur voor een onderhoudsbeurt en vraag naar onze scherpe prijzen.

Cv-storing

Heeft u onverhoopt last van een storing? Bel dan direct onze storingsdienst 0528-230022 voor een snelle cv-ketel reparatie.

Offerte aanvragen

Kortom, bent u toe naar een nieuwe cv-ketel en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Bosman Watermanagement voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Ook onderhoud en reparaties zijn bij ons in goede handen.

 

Maak afspraak


Lees meer over cv-ketels


Top