tab-slides-bosman-noord-loodgieters

Ervaren loodgieter in Meppel, Hoogeveen, Zuidwolde e.o.

Lekt de keukenkraan, is de afvoer verstopt of is de aanleg van nieuwe gas- en waterleidingen gewenst? Schakel dan de loodgieter van Bosman Watermanagement Noord in. Wij helpen u graag met al uw loodgieterswerk in de regio Hoogeveen, Meppel, Emmen, Zuidwolde en Dedemsvaart.

Water- en gasleidingen aanleggen

Wij zijn een professionele partij als het gaat om de vervanging en aanleg van gas- en waterleidingen. Bosman Watermanagement Noord werkt met hoogwaardige leidingen van koper, RVS of kunststof. Samen met ons professionele vakmanschap voldoet uw water- en gasinstallatie aan de hoogste kwaliteitseisen.

Ontstoppen afvoer en riool

Loopt het water niet goed weg in uw douche, wastafel of gootsteen? Dan is de kans groot dat er sprake is van een verstopping. Wij raden u aan om niet met agressieve ontstoppingsmiddelen aan de slag te gaan, omdat dit kan zorgen voor schade aan het leidingwerk. Onze loodgieter komt graag bij u langs om verstopping te verhelpen.

Afspraak maken of offerte aanvragen

Neem gerust contact op met Bosman Watermanagement Noord voor het verleggen van gas- en waterleidingen en het verhelpen van verstoppingen. Als erkend loodgieter staan we voor u klaar in de omgeving van Hoogeveen, Meppel, Emmen, Zuidwolde en Dedemsvaart. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!

Maak afspraakTop